keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Hengitysharjoitus olemismuodossa


Kaikki riippuu sinusta ja halustasi jaksaa. Ihmiset hokevat sitä, että "aika parantaa haavat". En ole samaa mieltä juuri lainkaan. Kyse on siitä, miten sinä käytät elämäsi hetket ja kuinka parsit siitä "yhtälön", joka toimii. Tee sitä, mikä tuntuu hyvältä. Älä satuta muita. Ole hyvä itsellesi ja ympärilläsi olevalle elävälle. Hengitä oikein syvään ja tunnustele kehoasi sekä mieltäsi. Kysy itseltäsi kerran päivään, että "mitä minä tunnen juuri nyt?" Mieluiten useammankin kerran. Tunnustele.

Kukaan muu ei elä sinun elämääsi. Sinä elät sen. Ihmiset täydentävät toisiaan ja yhdessä ne muodostavat parantavan kokonaisuuden pienemmässäkin toimivassa ja läsnäolevassa ryhmässä. Kukaan ei pärjää yksin. En sano, etteikö yksin olo välillä tekisi hyvää, mutta pidemmän päälle se on erittäin raskasta työtä. Ajatella yksin, miettiä yksin, vastailla yksin ja ratkoa yksin, kun olisi mahdollisuus yhdistellä mielipiteitä ja kasata jotakin, joka miellyttää kaikkia, ja siten sinäkin toimit yhteisössäsi kirkkaammin.

Kaikki paine ja puristus pääkopassa on aivan turhaa. Sinä osaat päästää irti, kun oikein haluat.
Totesin juuri nyt, että se tapahtuu, kun hetki on oikea. Se tunne ja päättäväisyytesi asiasta vahvistuu kerta kerralta, kun valat sitä uskolla ja nojaat taaksepäin. Ihan tosissaan. Sinun ei tarvitse kuín sulkea silmäsi, hengittää hitaasti syvään ja päästää irti. Sinä olet sinä. Sinä olet. Sinä olet osa tätä yhdyskuntaa ja merkittävä. Sinä OLET ja olet yhtä kaikkeuden kanssa. Älä anna kenenkään viedä sitä sinulta. Löydä joku, joka vahvistaa sitä tunnetta ja tuo sinusta parhaat piirteet esille, ja toisinpäin. Olet sielu, joka ansaitsee vain parasta. Voit antaa sen parhaan itsellesi ja jakaa sitä muille.

Siten, anna mennä! Löydä itsesi ja valloita maailma. Tutki ympärilläsi olevaa ja tutustu itseesi. Löydät vastaukset lähempää kuin uskotkaan. Kaikki lähtee halusta uskaltaa, iloita ja päästää irti kaikesta sinusta kuormittavasta ja rasittavasta.
Et voi valita saapuvia vastoinkäymisiä, mutta voit suhtautua niihin kuten haluat ja valita, annatko niiden vaikuttaa itseesi millä tasoa.
Ruokitko pahoinvoivaa sutta lisää vai syötätkö sille parantavia rohtoja?

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti