perjantai 25. syyskuuta 2015

Minä tässä


Olen parantaja, ja hyvin tietoinen siitä. En kykene kahmimaan tunnetta siitä esille käsilleni tai kertomaan siitä kaikkea sanoin, mutta sen antava voima saa minut tuntemaan, että voin kyllä, pystyn kaikkeen siihen. Tunnen olevani noina hetkinä hyvin pystyvä ja voimakas. En ole kiinni missään, mutta olen kuitenkin. Olen virassa, jossa vastuullani on pääasiassa virtaukseni. Siinä virrassa koen myös paljon vastuuta muista. Kykenen saamaan mielettömän paljon hyvää siitä, että olen peilaavalle energialle hyvä. Tunnen usein, että minä ihmisenä perustun siitä. Pystyn muodostamaan siitä sekunneiksi mieleeni arkkitehtuurisen näytteen, sillä se jonkinlainen sielun temppeli tai juureni tulevat mieleeni myös kuvana. 
Tiedän, että jokainen ihminen kantaa jonkinlaista vastuuta tai tarvetta vastata positiivisesti muiden tarpeisiin. Jokaisella on kutsumus sitä kohti, minkä käsitämme hyväksi, myös siihen, mitä pidämme pahana. Sanoja ja niiden merkitystä ei pidä ottaa kirjamellisesti. Ne ovat täällä "helpottaakseen" kommunikointiamme, ja niiden luoma kuva sanasta kuin sanasta on mielestäni pikemminkin suuntaa antava.
Ihmisen tuntiessa jotakin miellyttävää luotamme itseemme ja reaktiokykyymme nopeammin ja enemmän. Sama pätee myös epämiellyttävien ajatusten, huonojen johtopäätösten ja negatiivisten tapahtumien suhteen. Emme usein aikaile meitä ei-miellyttävien asioiden tuskastelun kanssa, jos meille sattuu jotakin ikävää tai alamme valamaan negatiivisuutta kannustaviin ajatuksiin uskoa. Maltillisuutta sekä tyyneyttä, ja rauhallista otetta tuntemuksiaan kohtaan voi harjoittaa. Se on erittäin hyvästä ja auttaa ihmis-sielua ratkaisemaan ongelmiaan sekä näin etenemään tilaa huokuvassa harmoonisessa tilassa, jossa on kaikinpuolin turvallinen ja vastaanotettu olo. 
Mikä tärkeintä, huomon kiinnittäminen näihin asioihin herättää kunnioitusta ja hyvyyttä erityisesti sinua itseäsi sekä myös muita kohtaan. Olet saavuttanut puhtaan ja yhteensopivan virran jo paljon aikaa taaksemmas. Tehtävänäsi on ymmärtää sisimpäsi ja toimia sen hapen saamisen hyväksi. 

Valitsemamme reitti ei tunnu välttämättä tasapainoiselta, mutta se näyttää keikkuvan tasapainossa, mitä ikinä teemmekin. Meillä on kuitenkin kyky tehdä polustamme juuri sellainen kuin miltä se mielesi sisäisessä temppelissä kaikkineen koristeineen näyttää. Meillä on kyky tuntea, muttei tunteitamme pitäisi luokitella hyvään tai pahaan. Meillä on kyky nähdä, mutta on hyvä muistaa, että edessämme oleva on vain yksityiskohtia, jota käsittelemme ja otamme vastaan ihaillen, murtuen, vapautuen, tulemalla kahlituksi ja vaalien näitä erilaisia reaktioitamme. 

Henkilökohtaisesti sieluni ei koe tarvitsevan enempää kuin tämän kevyen energia-kuohunnan sisällään, joka syntyy siitä, kun olen hyödyksi itselleni sekä muille. Se on suurinta suurta ja kaikki kaikkeudessa. 
Minä ja sinä olemme tehneet suuren matkan, mutta olemme kuitenkin vain seisoneet koko sen ajan peilin edessä katsoen itseemme ja tuntien tekevämme muistiinpanoja pintaamme. 

Kuitenkin, kyseisen virtauksen kuljetessa toivotusti ja hyvän mukaan, onnellisuuden määrä tuntuu siltä, että voi olla kosketuksissa energiansa kanssa. Tunnen lämpimän kehoni, mutta positiivisella mielialalla havaitsen myös sen alla sijaitsevan lämmön lähteen, ja sen kuinka se liikkuu ja ryöppyää joka kolkkaan. En rajoitu kehooni. Olen tässä muodossa, sillä siten minun on todennäköisesti helpoin työskennellä ja oppia. Se on reitti, joka muodostuu flow-tilasta sitä valoa varten, joka ihminen on. 

On paljon käsitettävää, mutta kaikki on jo kuitenkin paikallaan. 
Kaikki on eikä sen enempää. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti