keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Positiivisuus voimavarana



Miten näet itsesi?  

Sielu ei hae paikkaansa. Sielu on voimakas ja hyvin tietoinen paikastaan, sinä sen sijaan yrität yhteistyöhön kyseisen sisimpäsi kanssa. Energia ihmisen sisällä kulkee erilaisten mielentilojen mukaan, ryöpyten, pyörien, väristen tai välillä vaikka lainehtien. Energiat laukeavat, kuluvat, syntyvät ja elävät kuin veresi kiertokulku kehossasi. Energiaa ja verta erottaa kuitenkin se, ettei energia karkaa, kun sinuun esimerkiksi sattuu. Energia muuttaa muotoansa sinussa. Sillä on vain erilainen tarkoitus ja tehtävä kuin suonissamme virtaavalla nesteellä, joka pitää yllä elintoimintojamme. Kaikki se pyöriminen ja mutkikas liikerata, joka tuntuu joskus vatsan pohjassa vellomisena, sekä äkilliset energiatasojen-muutokset voivat osoittautua joskus uuvuttaviksi. Uupuessamme me usein etsimme syyllistä olollemme, sillä emme ymmärrä sen tarkoitusperää. Kysymme itseltämme: "Miksi minusta tuntuu tältä?"

Yritämme ratkaista kovasti sitä, miksi energiamme ei vastaa joskus täyttä. Pikkuhiljaa huomaamme käyttävämme loput voimistamme huokaillessamme tuota kysymystä. Minusta on pitkään tuntunut siltä, että juuri sitä pohditaan erityisen paljon. Siitä on muodostunut ihmiselle este toteuttaa asioita.
Tutkimalla rauhassa pohdituttavaa asiaa sinulla on tilaa käsitellä tuntemuksiasi ja ajatuksesi kulkevat selkeämmin. Energioidesi pysyessä tasapainossa sinäkin tunnet olevasi enemmän läsnä. Alat saamaan itseltäsi vastauksia, jotka vievät sinut perille.

Ihmisen mielikuvitus on värikäs ja se keksii yhtä nopeasti hyviä kuin huonoja ajatuksia. Meille jää vapaus valita kumpaa uskomme. Ihminen on voimakas ja yllättävän sitkeä olento, jolla löytyy halua yrittää parhaansa, vaikka pään sisäiset ajatukset tuntuisivatkin ylitsepääsemättömiltä. Syyllisiä energiavajauksille eivät ole muiden sanat tai teot eivätkä välttämättä tai usein edes omasi. Katsomme kaiken edessä olevamme lävitse suoraan energiavarastoihimme, vaikkemme sitä tiedosta.

Saamme väsymyksestämme muovailtua joskus hyvinkin nopeasti pahan asian. Ajatukset ovat vilkkaita. Minä näen ne kokonaisuutena eräänlaisena hevosena, joka minun täytyy kesyttää ja johon minun täytyy ystävystyä pärjätäkseni sen kanssa. Olotilat ovat eräänlainen elämänkumppani. Olotilasi on vain energiaa, jonka taajuus vaihtelee. Et ole voimakkaan energian välikappale etkä kirottu kantamaan sitä yksin. Katsellessasi ympärillesi huomaat muita ihmisiä, jotka ehkä hymyilevät, ehkä painivat jonkin asian kanssa, epäröivät tai ovat onnensa kukkuloilla. He taivuttelevat myös sisällään energiaansa oikeaan muotoon. En halua aiheuttaa mielikuvaa, jossa ihmisen kasvoilta on luettavissa vaivaantuneisuus ja luomisen tuska. Tarkoitan sitä, että jokaisella on jokin kuva siitä, miten "sen jonkin" kuuluu olla. Sinä johdat ja ylläpidät sitä energiaa, joka auttaa sinua pääsemään päämäärääsi, vaikuttaen siinä samassa kaikkeen muuhun energiaan, joka tapahtuu ympärillämme.

Nojaa siis taaksepäin ja rentoudu. Nauti matkastasi, sillä ei ole kiirettä eikä hätää. Koko universumi koostuu energiasta, ja universumi on kaikkeus; loputon ja jatkuva. Olet siis kaikkeus ja energiasi on yhtä kuolematon. Ei ole yhtä planeettaa, ei yhtä avaruutta eikä yhtä kaikkeutta. Nimensä mukaisesti kaikkeus on maalattuna kaikkeen. Sinä olet se. Täydellinen ja riittävä kappale.  

Elämä on kuin yksi suuri symbioosi kaikkineen kiemuroineen. 
Ihmisestä paljastuu aika upea kokonaisuus, eikö? 




1 kommentti: